HOME » ONS FILOSOFIE » Over Herbs&Crafts

Over Herbs&Crafts


Onze ingrediënten

De natuur heeft prachtige dingen te bieden. Vitamines voor onze huid is slechts één van de oneindige kenmerken. Met inspiratie uit de oude ambachten in alchemie, kruidenkunde en de spirituele wereld, combineert Herbs&Crafts dit met de moderne technologie voor huidverzorging. Zo gebruiken wij biologisch afbreekbare en natuurlijke ingrediënten. Wij stoppen niet met research naar nieuwe en betere natuurlijke ingrediënten. En soms houden wij het simpel, zoals onze natuurlijke oliën die enorme kracht bieden op de huid. 

Onze basis ingrediënten zijn: 

Kleien en kruiden: voor de detox en vitamine boosts en natuurlijke kleuring van onze zepen

Natuurlijke oliën en maceraten: om de droge huid te voeden en natuurlijke anti-oxidanten

Etherische oliën: geur elementen voor de producten, vitamine boosts voor de huid en zen voor de ziel

 

Onze verpakkingen

Wij zijn bewust van de natuur en wat alle factoren om zich heen brengen. Daarom probeert Herbs&Crafts zoveel mogelijk biologisch afbreekbare verpakkingen daar te gebruiken waar het kan. We zijn nu bijna compleet plastic-vrij. Wij streven naar een schoner wereld. Daarnaast streven wij naar een hele ervaring bij elke bestelling die jij plaatst. Van het openen van de bestelling tot het openen van ons product.

De vrouw achter Herbs&Crafts

De vrouw achter Herbs&Crafts, Heja Alsindee. Nederlands-Koerdische vrouw met de liefde voor de bergen. De natuur is waar zij rust vindt. Zij gelooft dat luxe en spiritualiteit in zelf verzorging de ultieme combinaie is voor zelf liefde. Ze formuleerde daarom natuurlijke en luxe ingrediënten samen. Van ingrediënt tot aan verpakking wilde zij dat het Herbs&Crafts uitstraalt en dit delen met elk persoon. Liefde, natuur en spiritualiteit.