Samen komen en creatief zijn
Wij manifesteren ons eigen geluk en liefde

 

Bij Herbs&Crafts zijn wij gepassioneerd over de natuurlijke krachten van oliën, kruiden en klei. Deze passie delen we graag met jou! Maak je eigen verzorgingsproducten met verschillende luxe ingrediënten. Tijdens de workshop leren we je welke olie en kruiden wat doen en hoe je ze combineert om hun krachten te versterken. 


Eerstvolgende workshop:


Waar worden de workshops gehouden?
De workshops worden gehouden in verschillende locaties. Deze vindt je op de facebook pagina van Herbs&Crafts en hierboven in de Workshop Agenda.

 

Wat moet ik aanschaffen?
Helemaal niets! Herbs&Crafts neemt een groot assortiment aan oliën, kruiden en basisingrediënten mee. Ook zorgen wij voor verpakkingen, zodat jij jouw creaties mee kan nemen!

 

Hoelang duren de workshops?
De workshops duren 2 tot 2,5 uur. Je krijgt een uitgebreide les over de cosmetische werkingen van kruiden en oliën op de huid en gaat daarna aan de slag met een paar basis recepten. 

 

Wat gaan we doen?
Magie creëren! Herbs&Crafts verzorgt de workshop waarin je zelf kunt kiezen wat je wil leren! Hieronder vindt je meer informatie.

Kan een workshop geannuleerd worden? 

Mochten we niet meer dan 3 aanmeldingen binnen krijgen, dan moeten we helaas annuleren. De kosten worden uiteraard teruggeboekt.